2003. november 28., péntek

Predstavljanje plana kampanje

Szabó Palócz Attila egy újabb meghívót tesz közzé az Újzenati naplók című blogjában.

*

KONFERENCIJA ZA NOVINARE
Tema: Predstavljanje plana kampanje
Učesnici: Goran Paunović, predsednik Izvršnog odbora G17 PLUS
BEOGRAD, 28. novembar 2003.

G17 PLUS predstavila je danas plan kampanje za parlamentarne izbore, koja će početi predstavljanjem programa stranke na konvenciji 30. novembra u Centru "Sava" u Beogradu, a biće nastavljena sutradan potpisivanjem programa čelnika stranke na Trgu Republike u Beogradu.
Program će deliti i potpisivati predsednik stranke Miroljub Labus i potpredsednik Mlađan Dinkić.
Predsednik Izvršnog odbora G17 PLUS Goran Paunović najavio je na konferenciji za novinare da će stranka tokom kampanje održati velike mitinge u Nišu (17. decembar), Novom Sadu (21. decembar) i Beogradu (23. decembar).
Stanka će takođe održati 30 javnih debata, visoki funkcioneri će gostovati na oko 60 lokalnih televizija, a program stranke biće podeljen građanima u više od 50 gradova Srbije.
Paunović je saopštio da će funkcioneri G17 PLUS obići bukvalno sve opštine u Srbiji i stupiti u kontakt sa više od milion građana Srbije.
On je naglasio da program stranke nije "spisak lepih želja" već da predstavlja sveobuhvatan opis poslova koje će Nova vlada preduzeti nakon izbora.
"Mi, za razliku od drugih stranaka, imamo volju i ljude da taj program sprovedemo", rekao je on i dodao da je G17 PLUS otvoren za pomoć i saradnju svih stručnih ljudi.

Posted by: Szabó Palócz / 3:58 DU[1]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése