2016. március 7., hétfő

Kishegyesen él Szerbia országos távolbalátó bajnoka

A HülyegyerekPress című facebookos szatirikus álhíroldal paródiát közöl a Jó Reggel Vajdaság című trollportál írása alapján..

*

Kishegyesen él Szerbia országos távolbalátó bajnoka

A Jó Reggelt Vajdaság című portálon március 1-én megjelent cikkel kapcsolatban – amely elérhető a http://www.joreggeltvajdasag.com/vajdasagi-de-magyar-blog/kishegyesen-el-szerbia-orszagos-tavlovaglo-bajnoka internetes címen – a Hülyegyerek Press a megfelelő pontosításokkal kénytelen kiadni az alábbi közleményt:

Kishegyesen él Szerbia országos távolbalátó bajnoka

Kishegyesen állította fel jurtáját Szerbia országos távolbalátó, jövőbenéző bajnoka, Pál Károly, mindenki Pali bácsija, aki akkor híresült el, amikor kizárta az igáslovakat a karámból. Döntésének indoklásában csak annyit mondott, hogy a jövőbe nézett, és látta, amit látnia kellett; látta amit a szabadkai pártirodáról az orra alá toltak. S azt is, amit meglebegtettek előtte...
Azt, sajnos, nem szivárogtatták ki, hogy melyik szomszéd földjére vetett szemet.
Vagy szemetet.
Mivel senki más nem képes Kishegyesről belelátni a szabadkai pártiroda titkos terveibe, Pál Károlyunkat méltán választották meg Szerbia távolbalátó bajnokává.
Ekkorát ebben az országban korábban még senki sem látott!
Arra, sajnos, továbbra sem kaptunk választ, hogy az adott pillanatban, amikor az igáslovakat kizárta a karámból, Pál Károly miért tiltotta el a falunak még csak a közeléből is az újságírókat. Talán nem szeretett volna egy természetfilmben szerepelni.
Meg nem erősített információk szerint a karámba csak azokat a most kizárt igáslovakat engedik majd vissza, akiken az állatorvosi állomáson időközben elvégzik a megfelelő szervilizmuskezeléseket, hozzádörgölődzéskúrákat és a benyaliságinjekciókat is beadják nekik.

(HülyegyerekPress, 2016. március 7.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése