2023. augusztus 11., péntek

Celebek köz-magánéleti kézikönyve

Balczó Mátyás bejegyzést tesz közzé a saját Facebook-profilján.

*

Celebek köz-magánéleti kézikönyve

– Az eljegyzéseteket, az esküvőtöket, majd a gyermeketek születését kürtöljétek világgá a létező legnagyobb nyilvánosság előtt.
– Éppen kezdődő közös életetek fontos mozzanatait támogassátok meg émelyítően nyálas, közhelyes idézetekkel, ehhez passzoló giccses instakompatibilis képekkel.
– Használjátok ki minden előnyét annak, hogy a sajtó (ideig-óráig) a vállán hordoz titeket: nyilvános posztokban, cikkekben, tévében, mindenhol mutassátok be a mintaszerű, csodálatos családotokat, az sem baj, ha mindezt némi termékmegjelenítéssel megspékelve pénzzé teszitek.
– Ha akadnak olyanok, akik ellenérzésüket fejezik ki amiatt, hogy a fentieket betartva jártatok el, támadjatok vissza azzal, hogy csak az irigység beszél a fanyalgókból.
– Ha esetleg úgy alakul, hogy zátonyra fut a kapcsolatotok, és erre kritikusan reagál az általatok (is) felkorbácsolt közvélemény egy része, durcás hangvételű közleményben kérjétek, hogy a magánéleteteket mindenki tartsa tiszteletben.
– Önkritikát soha ne gyakoroljatok, semmilyen tévedést ne lássatok be, mert a végén még azzal kéne szembesülnötök, hogy nem vagytok kivételesen tökéletesek.

(Facebook, 2023. augusztus 11.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése