2023. február 17., péntek

Tuzson Bence: Zárjuk le a múltat Gödön, és készüljünk fel inkább a jövőre

A Gödi Hírnök című helyi portál ismerteti a Dunakanyar Régió című lap online kiadásának Tuzson Bence államtitkárral készített interjúját.

*

Tuzson Bence: Zárjuk le a múltat Gödön, és készüljünk fel inkább a jövőre

Reméljük, hogy Balogh Csaba lemondásával most pontot tehetünk a 2019-ben kezdődött korszaknak a végére, ami nem a legdicsőségesebb korszakként vonul be Göd történetébe. Zárjuk le a múltat, és készüljünk fel inkább a jövőre – mondta a Dunakanyar Régiónak adott interjújában térségünk országgyűlési képviselője.

„Én azt remélem, hogy Gödnek olyan polgármestere lesz, aki képes összefogni azt a munkát, amely a település érdekében szükséges ahhoz, hogy a város újra elinduljon a fejlődés útján” – fogalmazott Tuzson Bence, utalva arra, hogy az egész összefogás, amit „összetákoltak” a minap lemondott momentumos Balogh Csaba mögött, darabokra hullott, és ez meg is látszik a városon: nem működnek a közszolgáltatások, nagyon sok a probléma Gödön. 
A képviselő szerint nem szerencsés, ha valaki a választás előtt másfél évvel leteszi a lantot, ám másfél év alatt is sok mindent lehet tenni a városért, a helyi közösségért, az időközi választás után az új polgármester bizonyíthatja rátermettségét, integráló képességét. „Minden támogatást megadunk, ami tőlünk telik. Egy országgyűlési képviselőnek is sok lehetősége van, de ezt önmagában megvalósítani soha nem lehet, helyben kellenek a jó ötletek, a kezdeményezések, és helyben kell az erő is a megvalósításhoz. Egy együttműködés akkor tud jól működni, hogy ha az önkormányzat is stabil, és erős” – mondta Tuzson Bence. Hozzátette: reméli, hogy a következő időszakban ez Gödön is így lesz.

(Gödi Hírnök, 2023. február 17.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése