2022. április 4., hétfő

[Négy éve, a választás éjszakáján döntöttük el, hogy nem hagyjuk veszni az országot...]

Vajda Viktória, a Momentum Mozgalom gödi önkormányzati képviselője bejegyzést tesz közzé a hivatalos politikusi Facebook-profilján.

*

Négy éve, a választás éjszakáján döntöttük el, hogy nem hagyjuk veszni az országot, dolgozni fogunk a változásért. 4 év a Momentum közösségében. Megszámlálhatatlanul sok munka és aktivista óra, sok konfliktus, győzelmek és kudarcok, csalódások és remények, csodálatos élmények vannak mögöttünk. Ma lezárul egy szakasza ezzel az életünknek, hiszen 2022-ig szólt ez a szerződés, amit akkor este magunkkal és egymással kötöttünk.
Köszönöm mindenkinek, aki élt a választójogával! Gödön mindössze 300 szavazaton múlt volna Dorosz Dávid győzelme, és az én körzetemben pedig többen voksoltak rá, mint a regnáló képviselőre. Van remény!
Az ostoba népszavazás is érvénytelen lett, tehát ez is egy apró siker.
Most újra kell gondolni sok mindent, de Donáth Anna szavaival élve új szerződést kötünk: „Túl fiatalok vagyunk ahhoz, hogy elfogadjuk azt, hogy ellopják tőlünk a jövőnket. Küzdünk tovább az európai, nyugati Magyarország álmáért, mert nem tehetünk mást. Előbb-utóbb minden rendszer összeomlik és csakis rajtunk áll, hogy itt leszünk akkor, hogy egy új, szabadabb országot építsünk.”

(Facebook, 2022. április 4.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése