2021. június 1., kedd

Megrongálódott a Botond utcai híd

A gödi TüKörkép című lap hírrovatában tudósít a Boton utcai híd megrongálódásáról.

*

Megrongálódott a Botond utcai híd

Többen is jelezték különféle gödi Facebook-csoportokban, hogy Felsőgödön, a Botond utca végén „újra használhatatlanná és veszélyessé vált a híd”, amelyet több évvel ezelőtt magánkezdeményezésben építettek fel fából az utca lakói. Mint az egyik bejegyzés szerzője írta, „az évek során saját költségre folyamatosan javítgattuk, de mostanra olyan állapotba került, hogy igencsak ráférne egy komoly felújítás vagy teljes csere. Az egész szerkezet teljesen elkorhadt! A hidat sokan használják, ezért jó lenne a problémát minél hamarabb megoldani!”
A helyszínen munkatársaink is észlelték a hibát, vagyis a híd megrongálódását (lásd mellékelt felvételünket). Lapunk úgy értesült, hogy a Településellátó Szervezet hamarosan elvégzi a szükséges javításokat. Bízunk benne, hogy mire a TüKörkép a postaládákba kerül, már végeznek is a munkával!
A téma folyamatos megosztásai miatt viszonylag sok bejegyzés keletkezett, amelyek egyike egy másik gödi híd sürgősen orvosolandó állapotára is felhívta a figyelmet: „A Nevelekre vezető újabb gyalogoshíd – ami a vasút mellett van, a régi kishíd mellett – szintén veszélyes, a jobb oldali korlát mozog, ha valaki ezt nem tudja, beleeshet a patakba.”

(TüKörkép, 2021. június)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése