2017. február 2., csütörtök

Emlékmegszállással köszönti az orosz elnök az 1956-os forradalom évfordulóját

Az 1351-ben alapított HírCsárda című álhírportál feltárja az igazságot Putyin orosz elnök budapesti látogatásáról.

*

Emlékmegszállással köszönti az orosz elnök az 1956-os forradalom évfordulóját

Nagyjából 750 páncélos kíséretében érkezik Budapestre az orosz elnök. A főváros stratégiai pontjainak a környékén lezárásokra kell számítani.

Vlagyimir Putyin az MTI-nek elmondta, hogy csupán biztonságáról gondoskodnak a harcjárművek, amelyek a jelenlegi útviszonyok mellett alkalmasak arra is, hogy akár ónos esőben is lehetővé tegyék az elnöki látogatást. A laktanyák, rendőrkapitányságok, televíziók, rádiók és repterek elfoglalása ezen kívül nélkülözhetetlen ahhoz, hogy zökkenőmentesen és élethűen lehessen lebonyolítani az 1956-os sajnálatos eseményekre való megemlékezést. Az ünnepség keretében tüzérséget telepítenek a Corvin közbe és a Tűzoltó utcába, valamint vadászbombázók segítségével visszanevezik a Moszkva teret. A Móricz Zsigmond körtér elaknásításán Tarlós István főpolgármester is részt vesz, akiről, ha okosan viselkedik, utcát neveznek el a Don-menti Rosztovban. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő elmondta, hogy neki nem gyanús az orosz lépés, mivel nem nézte a Szulejmánt.
„Szeretnénk, ha barátaink, a magyar nép fiai és lányai kiszabadulva az Európai Unió halálos öleléséből, végre visszatérnének oda, ahonnan jöttek – Ázsiába. Szeretnénk, ha a Krímhez hasonlóan a magyar emberek is egy független, prosperáló orosz tagköztársaságban élhetnének” – tolmácsolta Vlagyimir Putyin szavait külügyminisztere, Szergej Lavrov, aki a tököli reptéren találkozott a menekülő Szijjártó Péterrel.
(A szövegvastagításokat a Szövetségi Biztonsági Szolgálat támogatta.)

(Hírcsárda, 2017. február 2.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése