2016. december 20., kedd

„Ő már csak tudja, hiszen pék a sógora...”

A Magyar Hírlap olvasói rovatában szemelvényeket közöl a lap online kiadásához érkezett internetes hozzászólásokból.

*

KOMMENTVILÁGHÁLÓ
„Ő már csak tudja, hiszen pék a sógora...”

Válogatás a Bayer Zsolt az Álhír mint hadviselés című cikkéhez a Magyar Hírlap Online-on érkezett hozzászólásokból.

MINIPUSZ KÁROLY: Igaz, hogy a CIA-t is az oroszok fogják irányítani, ha Trump lesz az elnök?

SÍMASZKOS SIHEDER: Nekem erről egy manus jut eszembe, aki annak idején mindent mindenkinél jobban tudott. Aztán kérdeztük, hogy honnan veszi ezeket a „jó értesüléseit”? Mindig azt válaszolta, hogy a sógora mondta, tehát az mindent tud. Mi mosolyogtunk a hülyesegén, amíg valaki egyszer megkérdezte tőle, hogy „mégis, mi a te sógorod?” „Hát pék...” Ezután volt az a szójárás, hogy „ő már csak tudja, hiszen pék a sógora...” Na, ez a CIA sztori is valami hasonló színvonalú. Túl sok a „tudós pék” Amerikában.

JÖRGEN JONSSON: Trumpot elegendően utálják, és elegendően szeretik, holott eddig még semmit sem CSELEKEDETT... (Megéli a januárt?)

EÖLYŰS BARNA: A parazita még reménykedik, hogy majd a Clinton...

HUNYADI PÉTER: A téma abban a változatban, ahogyan az elnökválasztással összehozzák, valóban így van. De valós problémáról ír Bayer. Ezt igazolja minden egyes retekklubos „híradó” és a balfék média, ahol periférikus hírek fedik el a valóságot, ahol koncepciós pert folytatnak a nemzeti kormány ellen. Ezt igazolja az a rengeteg álhírportál (Mindenegyben blog és egyebek...), ahol ugyanez megy ezerszámra. A Facebook különböző, erre szakosodott csoportjairól indul rengeteg dezinformáció, demagóg uszítás, ami mind erre a vezérfonalra fűzhető fel.

HAJDU LÁSZLÓ: Pontosan így van. És rossz látni, hogy Lengyelországban is narancsos forradalmat akarnak kirobbantani. Erősebben kellene visszacsapni a trógermédiának és az álcivileknek.

MIHÁLYKÓ SÁNDOR: Nem féltem a lengyeleket! Ne feledjük, hogy legutóbb a parlamentbe sem jutottak be a balliberáltjaik!

KELE LÓRÁNT: Kedves Sándor ! Én nem vagyok olyan biztos benne. Majd amikor buszok százai viszik a csürhét egész Európából, és megjelenik az a szenny McCain és osztja a napi ötven dollárt a tüntetésen részvételi díjként...

(Magyar Hírlap, 2016. december 20.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése