2016. december 16., péntek

Wellnesezett és hazudott Vona Gábor

A Lokál című ingyenes hírújság közli Hecker Flórián írását Vona Gábor és a Magyar Mozgalom egyeztetéséről.

*

Wellnesezett és hazudott Vona Gábor

Nem mondott igazat a Jobbik, amikor azt állította, hogy Vona Gábor egy tárgyalás miatt hagyta ki a határon túli magyarok értekezletét. A pártelnök wellnessezni ment, pedig odaért volna a MÁÉRT ülésére.


Az egerszalóki Shiraz Hotelban járt Vona Gábor december 1-jén – erősítette meg a hírt a Lokálnak a Jobbik sajtóosztálya. A dátumnak azért van jelentősége, mert aznap a Magyar Állandó Értekezlet (MÁÉRT) is ülésezett, csakhogy a nemzeti érzelmű Jobbik-vezér – bár kapott meghívást – nem vett részt a határon túli magyarok ügyeivel foglalkozó tanácskozáson. Az utolsó pillanatban lemondta a részvételt.
Amikor az ügy kipattant, a Jobbik tagadta, hogy Vona a wellnessezést választotta volna a MÁÉRT helyett. Azt mondták, a pártelnök azért nem ment el az értekezletre, mert azzal egy időben egy vajdasági szervezet, a Magyar Mozgalom vezetőivel tárgyalt. Csakhogy ez így nem igaz. A Lokál elérte a mozgalom társelnökét, Kókai Pétert, aki elmondta: december 1-jén valóban fogadta őket Budapesten a Jobbik elnöke, de a találkozó reggel fél 8-kor kezdődött, és egy órán át tartott. A Jobbik lapunknak azt állította, hogy az egyeztetés „délelőtt” zajlott. A MÁÉRT-ot viszont 9 órás kezdéssel hirdették meg. Tehát ha Vona Gábor nagyon akart volna, bőven átér az ülésre.
Nem akart, mégpedig azért nem, mert attól a naptól foglalása volt az egerszalóki luxusszállodába, a Shiraz Hotelba, december 4-éig. A szálloda recepciójától megtudtuk, a szobakulcsok 15 órától vehetők át, tehát Vonának sietnie kellett, hogy időben érkezzen a fővárostól 150 kilométerre lévő szállodába.
A magát „a közel keleti és az 1001 éjszaka hangulatvilágát megelevenítő szállodaként” hirdető hotelban egy három éjszakás családi kiruccanásért 250-300 ezer forintot kérnek el. Ezért a pénzért Vona – aki az iszlámot az emberiség utolsó mentsvárának tartja – legalább jól szórakozhatott: a Shiraz a „szultánmasszázs”, a „vízipipaszeánsz” és a „marokkói hastáncest” mellett még „iráni fürdőzéssel” is szolgál.

(Lokál, 2016. december 16.)

Shiraz Hotel (Fotó: Facebook)

Shiraz Hotel (Fotó: Facebook)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése